Seksi ei ole aina hyvää, niin kuin ei pizzakaan

Takavuosina oli sellainen ärsyttävä hokema, että seksi on kuin pizzaa. Huonokin versio siitä on hyvää. En tiedä, kenelle hokeman tekijänoikeudet kuuluvat. Internetin mukaan sekä näyttelijä Mel Brooks että Sharon Stone olisivat lohkaisseet, että ”Sex is like pizza. Even if it’s done bad, it’s still good.”

Myös leffassa Threesome (1994) on repliikki ”Sex is kinda like pizza. When it’s bad, it’s still pretty good.”

Olen vahvasti eri mieltä. Pizza voi helposti olla kehnoa ja seksi vasta voikin. Kummastakaan minä en kiinnostu, ellei se ole erinomaista.

Tajuan, ettei kai kukaan suoranaisesti hae huonoa seksiä, mutta esimerkiksi Hesarin juhannuksena julkaistussa orgasmikyselyssä selvisi, että osa ihmisistä innostuu seksistä  helposti, laadusta viis. Esim. 74-vuotias nainen kirjoitti olleensa kymmenen vuotta saman miesystävän kanssa.

Näin Hesari kirjoittaa: Kun kysytään, mikä naista kiihottaa, hän nostaa esiin yhdessä puuhailun. ”Esim. ruoan valmistaminen yhdessä, ruokailu, ehkä lasi viiniä, lenkki jne. Haluan kokea tunteen, että olisi kiva mennä sänkyyn, ja voin sitä jopa ehdottaa hänelle. Jos on ollut pidemmän aikaa ilman läheisyyttä, halu läheisyyteen on voimakkaampi ja orgasmin saa helposti.”

Hän osuu vastauksessaan aivan ongelman ytimeen, keskittymiseen:

”Minusta on tärkeää heittäytyä täysin sydämin rakasteluun ja unohtaa kaikki muut asiat mielestään. On hyvä järjestää olosuhteet sellaisiksi, että ympäristö ei häiritse, puhelimet hiljaisiksi yms.”

Kadehdin daamin mutkatonta kykyä heittäytyä lihan iloihin. Minullekin seksi on sillä tavoin helppoa, etten ole estoinen tai ujo ja saan useimmiten orgasmin, jos mies hyväilee tai nuolee minua. Mutta minun on vaikea motivoitua seksiin, ellei ole syytä olettaa, että se on tosi kivaa. Pelkkä yhdessä kokkailu tai puhelimen hiljentäminen ei vielä auta yhtään. Laukeaminenkaan ei motivoi. Sen hoidan mieluummin itsetyydytyksellä kuin ihan kivalla seksillä.

Suhtaudun samalla tavalla ruokaan. Olen mieluummin ilman, tai korvaan lounaan pelkällä jugurtilla jä pähkinöillä kun syön jotain yhdentekevää. Tällainen nirsoilu tarkoittaa, ettei minulla ole niin paljon seksiä kun haluaisin.

Hyvää pizzaa löytyy Helsingistä huomattavasti helpommin kuin kiinnostavia satunnaiskumppaneita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s