Tämä on yhdenillanjutun paras hetki

Olin nähnyt toimitusjohtajan kerran kahvilla. Sovimme, että näkisimme loppuviikosta uudelleen vähemmissä vaatteissa.

Tapasimme alkuillasta hotellissa. Mies oli varannut huoneen. Sovimme, että minä hoidan seuraavan kerran. Taloudellinen tasa-arvo on treffeillä tärkeää. En halua millään muotoa kokea treffikumppanille kiitollisuudenvelkaa.

Joimme puoliksi pullon pommacia ja juttelimme päivän tapahtumista.
On jännittävää tavata vieras ihminen päivänvalossa ja tietää, että puolen tunnin sisällä minulla on mahdollisuus seksiin hänen kanssaan.

Juuri se jännitys on se, mitä näiltä tapaamisilta haen. Seksuaalista tyydytystä saan kotoa. Laukean paljon todennäköisemmin oman miehen kanssa, kun treffeillä. Ja kaikkein helpoimminhan sitä aina itsensä tyydyttää.

Vieraiden tapaamisesta haen juuri tätä extremekokemusta. Sitä, että olet selvä, ulkona on valoisaa, tunnet vetoa vieraaseen ihmiseen ja sitten otat askeleen siihen, että alatte riisua toisianne tai suudella tai miten homma ikinä käynnistyykään. Ajankulu hidastuu, aistit ovat valppaina, kun tarkkailee, mitä toinen tekee ja itse painii sen välillä, että haluaisi pidentää hetkeä ja oikeastaan jo päästä asiaan.

Suhtaudun ylenkatsoen sellaiseen, että päädytään myöhään jatkoille jonkun luo ja humalan turvin uskalletaan sekstailla.

Tämä vaihe, kun kaikki on vielä edessä, on aina kiihottavaa ja ihanaa. Joskus myös itse seksi.

Toimitusjohtajan kanssa jokin tökki. Tökki siitä huolimatta, että hän oli komea, hyvinvarusteltu, erittäin mieskuntoinen ja kivaa seuraa.

Henkilökemiamme täsmäsivät, mutta seksi ei. Minusta riisumisvaihe, se kun kaikki on vielä edessä, on ihanaa. Mutta toimitusjohtajasta ilmeisesti ei. Hän riisui rivakasti itse itsensä.

Eniten olen harmissani itselleni. Olisi pitänyt avata suu ja sanoa, mitä haluan. Omien tarpeiden ilmaisu ujostuttaa vähän, mutta sivusuhteissa olen harjoitellut esittämään eksplisiittisesti toiveeni. Tykkään itsevarmuudesta, mutta toimitusjohtajan kohdalla  itsevarmuus ei jättänyt yhtään tilaa minun halulleni eikä myöskään paikkaa esittää omia toiveita.

Saa nähdä tuleeko uusi kerta. Silloin olen fiksumpi ja otan kaiken irti tapaamisen parhaasta hetkestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s