Besserwisser sitoi käteni

En olisi baarissa kääntynyt treffikumppanin perään. Hän oli liian nössö ollakseen tyyppiäni. Silti arvasin jo, ennen kun näin hänen kasvonsa, että päätyisimme lähitunteina sänkyyn.

Olin nettipalstalla kirjoitellut miehen kanssa, josta tiesin lähinnä hänen pituutensa (190), painonsa (87) ja seksuaaliset mieltymyksensä (ryhmässä, roolileikit, sitominen…) Viestinvaihdossa sain hänestä vähän besserwisser-viboja, mutta joka tapauksesa tyyppi ilmaisi itseään fiksusti ja vastasi chattiviesteihin heti. Ja kai nyt yhdet sokkotreffit kestää miesselittäjänkin kanssa. Aina sellainen on parempi kuin outo peräkammarinpoika tai sarjahukuttaja…

Kiinnostavaa oli, kun tyyppi chatissa kertoi konkreettisesti, millaisia alistussessioita hän piti nykyisen subinsa kanssa. Minulla ei ole kokemusta S/M:stä eikä kipu kiihota minua, mutta olen utelias selvittämään, mistä kaikesta voi saada kiksejä.
Sovimme besserwisserin kanssa lounastreffit ilman mitään sitoumuksia seksistä.

Miksi arvasin jo ennen treffien alkua, että päätyisimme sänkyyn? Todennäköisesti, koska tyyppi oli pitkä ja hoikka ja liikkui itsevarmasti.

Satunnaisseksikumppaneiden vetovoima on epämääräinen asia. Kun aikanaan etsi poikaystävää tai lapselle isää, olivat vaatimukset aivan toisenlaisia (luotettavuus, arvomaailma, tolkku päihteiden käytössä…). Nyt haen parin tunnin viihdykettä ja kriteerit ovat lähinnä esteettinen viehättävyys, rohkeus (ujon kanssa ei parissa tunnissa pääse edes pitämään kädestä), samanlainen käsitys tapaamisen luonteesta ja oletus siitä, että treffikumppani on hyvä sängyssä.

Olen kyllä nirso. Hermostunut hihitys, avoimen suhteeni päivittely tai vääränlainen kaulakoru voi aiheuttaa torjuntareaktion. Alle 33-vuotiaat miehet eivät yleensä puhuttele. Ulkonäön pitää viehättää ja ruumiinrakenteen olla urheilullinen. (Tämä kranttuilu vaikeuttaa huomattavasti seksiseuran löytämistä, mutta minkäs teen.)
Besserwisserin kanssa juttelimme treffeillä aluksi lähinnä seksistä. Se on minusta kivin keskustelunaihe, joten sikäli homma eteni hyvin. Kolmen vartin päästä totesimme, että haluamme käyttää treffien seksioption, vaikka aikaa oli muiden menojemme vuoksi niukasti.

Menimme miehen työhuoneelle. Siellä hän alkoi hellästi suudella ja riisua minua. Löin jarrut päälle. Suutelu tuntui täysin väärältä ja vähän pitkästyttävältäkin. Minua ei kiinnostanut lämmitellä mitään romanttista roihua. Tykkään suudella mieheni kanssa (ja kaksi entistä poikaystävääni ovat olleet kiitollisia pussailtavia). Miehen kanssa on kivaa, että pussailu muuttuu kiihkeämmäksi ja joskus johtaa seksiin. Mutta tuntemattoman kanssa halusin panna. Mikään viestinvaihdossamme ei ollt varoittanut suukottelusta. Se oli ollut suoraviivaista ja käsitellyt sitä, että alistuminen kiinnosti minua. Nyt vastassa olikin tukan silittelyä.

Lopetimme pussailun ja jatkoimme juttelua. Se oli miellyttävää. (Valitettavasti en osannut kertoa treffikumppanille, miksi pussailu tuntui väärältä. En siinä hetkessä vielä itsekään tajunnut, miksi löin liinat kiinni.)

Seksistä juttelu oli paitsi miellyttävää myös kiihottavaa. En tiedä tajuavatko kaikki miehet, että nainen kannattaa saada juttelemaan seksistä. Muistutettakoon siitä: Jos naisen saa ajattelemaan seksiä, on toimeenpanokin huomattavasti lähempänä.
Vartin jälkeen ehdotin, että mitä jos kuitenkin. Voisiko treffikumppani sitoa käteni ja harrastaisimme seksiä. Hän soitti seuraavaan tapaamiseen myöhästyvänsä vähän ja teki työtä käskettyä.

Kokemus oli kiinnostava. Seksi kesti ehkä puolituntia ja sain orgasmin. Olin itse aika passiivinen, koska käteni olivat sidotut. Se alistetuksi tulemisessa ilmeisesti kiihottaakin, että voi vain antautua ja toinen vie tilannetta eteenpäin.
Noin kaksi tuntia sen jälkeen, kun olimme tavanneet erosimme.
Olemme sen jälkeen lähettäneet viestejä, että mahdollisesti näemme myöhemmin uudelleen.

Avoin suhde on vuodessa muuttanut radikaalisti käsitystäni seksistä. Seksi on yhtä aikaa valtava voima ja toisaalta minulle paljon aiempaa epädramaattisempaa. On vapauttavaa tajuta, että aikuiset ihmiset voivat leikkiä alasti keskenään, ilman että kenenkään sydän särkyy, ilman että joutuu kiirastuleen tai että maine menee.

Yksi kommentti artikkeliin ”Besserwisser sitoi käteni

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s