Sormus jäi kotiin

“Eikö sulla ollut sormusta?!” Mies oli ollut ulkona yksinään. Kun hän kertoi naisilta saamastaan huomiosta, tajusin, että hän oli ollut liikkeellä ilman sormusta. Närkästyin vähän, koska minulle on tärkeää, ettei kukaan luule meidän pettävän toisiamme. Voi tietenkin ajatella, että mitä väliä ulkopuolisten luuloilla on, itsehän tiedämme tilanteemme parhaiten. Minusta tuntuisi silti valjulta, jos joku luulisi miehen iskevän Helsingissä vieraita naisia selkäni takana.

Minulla on treffeillä ollut pääosin sormus sormessa.  Jos menen hotelliin vartavasten panemaan jonkun kanssa, niin silloin laitan sormuksen lompakkoon. Baariin en ole koskaan lähtenyt miehiä iskemään, vaan olen löytänyt omani netistä tai tuttavapiiristä.

Pidän täysin mahdottomana, että koskaan baarista löytäisin ketään, joka lähtisi mukaani. Baari-iskeminen on minulle outoa, en itse osaa sitä, eivätkä vieraat miehet juuri lähesty minua. Ja jos joku haluaisi minut iskeä, niin toivon, että miehellä olisi niin paljon kanttia, että hän tekisi sen sormuksesta piittaamatta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s