Tuplatreffien vaikeus

Toivoin, että olisimme miehen kanssa sopineet jonkun merkin, jolla viestiä kiinnostaako pariskunta. Jos sellainen olisi ollut, olisin vimmatusti viestittänyt ”EI!”. Ikinä en menisi tuon nuoren miehen kanssa sänkyyn. Tiesin sen samalla sekunnilla, kun näimme pariskunnan kahvilassa. Juttelimme heidän kanssaan töistä, matkoista ja heidän kokemuksistaan parinvaihtosivustolla. He olivat käyneet nuorten (alle 40-vuotiaiden) swinger-bileissä Etelä-Suomessa ja kertoivat niistä.
Keskustelu ei ollut niin säkenöivää, että olisin jaksanut sitä loputtomiin. Mies näytti viihtyvän paremmin. Oli jännittävä tarkkailla miestä treffimiljöössä. Pystyin kuvittelemaan, miten ihanana pariskunnan nuori nainen näki mieheni. Kahden tunnin jälkeen minä lähdin kotiin ja mies jäi jatkamaan iltaa.
Neljän ihmisen henkilökemioiden yhdistäminen oli juuri niin vaikeaa, kun olin uumoillutkin.

 

Miehen versio:

Kirjoitan omankin näkemykseni samaan postaukseen. Tapasimme pariskunnan tosiaan baarissa. Mielestäni he olivat mukavia, erityisesti nainen. Vieras nainen oli muutenkin viehättävä. Arvasin silti heti, että pariskunta ei kiinnostaisi naista.

Naisen lähdettyä mietin hetken, että ehdotanko jatkoja kolmistaan, siksi paljon pidin pariskunnan naisesta. Ujostelin kuitenkin, enkä ehdottanut mitään ja erosimme omille teillemme. Tarinan opetus: aina kannattaa ainakin yrittää, niin ei tarvitse jälkikäteen miettiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s