Vakihoitoni käytös suututti miehen

”Mitä toi on?!” ilmeili mies ja tuijotti kaulaani. Ääneen hän ei iltapalapöydässä sanonut mitään. Kaulassani oli hampaanjäljet.

Olin aiemmin päivällä nähnyt kolmannen kerran ulkomaalaisen kauppamatkustajan, joka kävi työreissuillaan välillä Helsingissä. Olimme tavanneet hänen huoneessaan  hotellissa Kalevankadulla. Jostain syystä mies puri minua kaulasta, Muuten seksi oli ns. perinteistä, kuten hänen kanssaan ennenkin.

Pureminen oli minusta harmillista. En kiihotu kivusta ja mahdollinen mustelma kaulassa olisi helteellä hankala peittää. Päätin silti, että pikku ärsytyksestä en päivääni pilaisi. Mutta mies suuttui.

Loppuillan hän oli vihainen. Ei kuulemma minulle vaan kauppamatkustajalle. No minä ärinää kuitenkin kuuntelin eikä vieras mies. Miehestä fritsut olivat kuulemma olleet jo teini-iässä lapsellisia. Hän ei voinut käsittää, että joku aikuinen teki niin.

Jossain vaiheessa miehen kiukku alkoi suututtaa minua. Emme olleet etukäteen sopineet, etteikö näkyviä jälkiä kohtaamisista saisi jäädä. Jos miehellä olisi ollut kynnen jäljet selässä tai puremajälki olkapäässä, olisin vain nauranut. Eniten ärsytti se, että mies tuntui pitävän kaulaani omana omaisuutenaan. Hänen reviiriinsä oli jätetty merkkejä.

Meillä oli onneksi kaikkea kivaakin samana iltana. Juttelimme tulevasta lomasta ja surffailimme parinvaihtosivustolla. Lopulta aloimme katsoa Fifty Shades of Greytä, joka oli niin käsittämättömän kökkö, että kina unohtui.

Seuraavana päivänä meikkivoide peitti hampaanjäljet ja nopeasti be haalistuivat unohduksiin.

 

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Vakihoitoni käytös suututti miehen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s