Tuplatreffit

Kirjauduimme yhdessä parinvaihtosivustolle noin kaksi kuukautta sitten. Loppukevät oli niin kiireinen, että vasta nyt ehdimme tapaamaan sieltä ensimmäistä paria. Tapaamme kylläkin vaatteet päällä, baarissa oluilla.

Meitä kiinnosti sivustolla nähdä, mistä parinvaihdossa on kyse. Emme ajatelleet löytävämme seuraa tai olleet edes varmoja, haluammeko sellaista.

Sivusto yllätti monella tavalla. Yksi on se, että kaltaisiamme seksuaalisesti uteliaita ihmisiä on Suomessa tosi paljon. Käyttäjiä on kaiken ikäisiä ja näköisiä. Osalla näkyy kasvot, toisilla pelkät sukuelimet. Panokuvia on tietenkin runsaasti. Silti suurin yllätys oli sivun lämmin tunnelma. Useampi käyttäjä tuli heti kohteliaasti toivottamaan profiilimme tervetulleeksi. Keskusteluseinillä sävy on paljon rakentavampi kuin useimmilla seuraamillamme harrastepalstoilla.

Profiileita voi selata ja seuraa hakea erilaisilla kriteereillä. Me löysimme sivustolta itseämme noin kymmenen vuotta nuoremman parin. He kuvailivat itseään kirjoitusvirheettömästi avoimiksi ja iloisiksi. Otimme yhteyttä ja tänään tapaamme baarissa.

On mahdoton sanoa etukäteen, mitä odottaa. Olemme valmiita menemäään sänkyyn tahoillamme tai yhdessä. Samaan aikaan tuntuu epätodennäköiseltä, että neljän ihmisen henkilökemiat täsmäisivät niin, että se tapahtuisi.

Joka tapauksessa on kiinnostava kuulla, millaisia kokemuksia toisella parilla on.

3 kommenttia artikkeliin ”Tuplatreffit

 1. Sepä onkin vaikeutena, löytää pari jotka miellyttää molempia. Kiva seurata miten teillä seksikuviot etenee…taidatte päätyä vielä swingerbileisiin;) Ois kiva lukea mitä aattelette naisten,-ja miesten välisestä seksistä, onko sekin mahollista, vai vain heteroseksi. Itse olen deittaillut pariskuntia, ja todella vaikeaa löytää paria johon tunnen vetoa sekä naiseen että mieheen! Muutenkin olen kokenut hankalaksi löytää seksiseuraa, kun omista toiveistaan ja kriteereistään haluaa kuitenkin pitää kiinni, kyllähän seksiseuraa saisi, mutta omasta tasostaan ei halua tinkiä.

  Liked by 1 henkilö

 2. Niinhän siinä kävi, kuten nainen jo kirjoitti, täydellistä matchia ei löytynyt: https://suhteellisenavointa.com/2017/07/02/tuplatreffien-vaikeus/ Kun lukumäärä nousee, nousee tietysti vaadittavien matchien määrä.

  Swinger-bileistä olemme puhuneet, ja varmasti vierailemme sellaisissa lähitulevaisuudessa. On kiinnostavaa nähdä, onko se meidän juttumme, tai toisen meistä juttu.

  Tällä hetkellä tuntuu, että olemme vain heteroseksistä kiinnostuneita, mutta seksuaalisuudessa toki kannattaa olla avoin 🙂

  Tykkää

 3. Parinvaihto kotioloissa tai hotellissa on erittäin mukavaa, todella kiihottavaa seurata vierestä miten oma rakas nauttii toisen kanssa, kun samaan aikaan itekin saa vierasta:) Bileet sen sijaan ovat kaaoottisempia, on hälinää ja moni ihminen vie samaan aikaan omaa huomiota pois itse asiasta, eli kaikki aistit ovat sanoisinko ylikuormittuneet. Toivottavasti löydätte parin ensin rauhalliseen tutustumiseen, siitä helpompaa laajentaa swingerbileisiin kunhan ensin saa selvyyden onko se ees teiän juttu.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s