Parinvaihtosivustolta löytyi treffi

En tiennyt treffistä muuta kun, että hän oli 189 cm pitkä. En edes etunimeä. Peniksen olin nähnyt kuvissa, mutta kasvoja en. Oli torstai-ilta ja odotin keskustan olutbaarissa parinvaihtosivustolta löytämääni miestä.

Olutlasini oli puolillaan, kun parinvaihtaja saapui. Hän tuli työpaikan illanvietosta hiukan myöhässä ja esittäytyi ehkä tavallisimmalla suomalaisella 30+ miesten etunimellä. Tyyppi oli kivannäköinen ja meillä riitti paljon juteltavaa.

Avoimessa suhteessa elävien kesken on vaikea välttää lahkolaisuutta. Mahdollisuus vapaaseen seksiin huumaa ja järjestelyn oivallisuudesta haluaisi saarnata kaikille. Treffeillä pääsimme hehkuttamaan kokemuksiamme toisillemme.

Tällaisilla treffeillä skannaa koko ajan seuralaisen seksipotentiaalia. Haluanko tyyppiä? Vaikuttaako hän kiinnostuneelta? Melko varhaisessa vaiheessa sanoimme ääneen, että oli mukavaa. Olin varovaisen kiinnostunut näkemään tyypin alastikin. Kunnes sitten tapahtui jotain, joka rikkoi tunnelman.

Olutbaari on sellainen, jossa sekä minä, mies että kaverimme usein käymme. Niinpä ei ollut valtava yllätys, että kesken treffien sisään astui joukko mieheni työkavereita. Joukossa oli yksi tosi komea. Hän tietää avoimesta suhteestamme ja hymyili moikatessaan sen näköisenä, että arvasi, että olin treffeillä. Kun vastasin moikkaukseen, tajusin, että tuon komeanhan minä haluaisin alasti, enkä tätä treffiseuralaistani. Työkaveri ikään kuin kalibroi treffien vetovoiman.

Minun oli vaikea keskittyä treffeihin ja vaihdoimme paikkaa. Ilta jatkui vielä pari tuntia ja meillä oli tosi mukavaa. Treffin kanssa oli niin helppo jutella, että olin vähän utelias seksinkin suhteen. Erosimme kuitenkin kadunkulmassa. Lähtiessään hän halusi yllätyksekseni suudella. Suudelma oli ok ja mies vahvisti haluavansa tavata uudelleen. sen jälkeen en ole hänestä kuullut. Minulla ei ole muuta kun etunimi ja peniksen kuva, joten on vaikea olla aloitteellinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s