Kateellinen miehelle

Mies on lähdössä työmatkalle Dubaihin ja on buukannut matkalle neljät eri treffit. Olen kateellinen. Minulla on karmeasti töitä ja kotivelvotteita hoidettavana ennen lomia. Oma lyhyt työmatkani suuntautuu suomalaiseen keskisuureen kaupunkiin, jonka deittipotentiaali on olematon.

Mietin myös, tohtisinko itse buukata neljät treffit eri miesten kanssa neljäksi perättäiseksi illaksi. Haluan ajatella, että tohtisin, mutta en ole varma. Pelkäisin ehkä, että mies pitää minua kevytkenkäisenä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s