Tämän vuoksi pettämissivusto tuntuu vähän nihkeältä

Minulla ei ole omantunnonongelmia vikitellä naimisissa olevia miehiä. Vastuu tekemisistään on varatulla osapuolella. En osaa pitää moraalittomuuden huipentumana sitä, että kaksi aikuista kierii yhdessä alasti. Minulle paljon suurempi loukkaus on henkinen epälojaalisuus. Vähän aikaa sitten pahoitin mieleni miehelle, kun hän kutsuilla puhui minulle pisteliäästi. Minusta se oli tylsää valtapeliä, enkä haluaisi sellaisen kuuluvan parisuhteeseemme, Se, että panee joskus huppelissa, harkitsemattomuuttaan, vaihtelun vuoksi tai ihastuneena jonkun kanssa, ei ole minusta kovin iso juttu.

Silti pettämissivusto tuntuu vähän valjulle. Olen nyt ollut kirjautuneena sinne viisi päivää. Jokin miehissä tai sivustossa tuntuu hankalalta. Eikä se ole ainoastaan se, etten saa tarpeeksi huomiota. Oikeampi syy on, etten pysty kunniottamaan miestä, joka kertoo olevansa epätyydyttävässä suhteessa.

”Olen pitkässä suhteessa, jossa ns. arki koittanut ja seksi kuivunut, mutta erotakkaan en aio,” ”Arki rullaa perheen isänä hyvin, mutta intohimo ja romantiikka puuttuvat parisuhteesta,”  ”Seksi on kadonnutta parisuhteessa….olisi kiva aloittaa aktiivinen seksielämä taas….”

Oudosti en tunne sympatiaa miehiä kohtaan, vaikka meilläkin oli ennen seksitön parisuhde, Yritän ajatella, että miehethän ovat nyt kuitenkin tarttuneet toimeen ja aktiivisesti parantavat seksielämäänsä. Silti jokin vaivaa.

Paras analyysini tällä hetkellä on, että minua kiehtoo status. Viehätyn miehistä, joilla on sosiaalista, geneettistä tai seksuaalista pääomaa.  Mies joka julkisesti paljastaa, ettei hän saa seksiä, laskee silmissäni osakkeitaan. En halua olla hänen seksihengenpelastajansa. Haluan miehen, jonka elämässä kaikki on mallillaan, Meidän tapaamisemme on vain pieni kiva sivujuonne siihen. Vertaan varmaan miesten tilannetta omaamme vuosi sitten. Olen tosi kiitollinen, että nyt kaikki on hyvin, eikä treffeille paeta kotioloja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s