Maailma näyttää erilaiselta parinvaihtajan silmin

”Onkohan tuo lounaspöydän viiksekäs mies siellä sivustolla?”, ”Miltäköhän tuo luennoitsja näytäisi alasti?”

Joskus mainostettiin, että maailma näyttää erilaiselta vakioveikkaajan silmin. Voin vakuuttaa, että maailma näyttää todella erilaiselta, kun on utelias ryhmäseksiä ja parinvaihtoa kohtaan.

Kirjauduimme miehen kanssa parinvaihtosivuille. Se tehdäkseen ei tarvitse paljastaa itsestään juuri mitään, Kuvaan voi laittaa vaikka isovarpaansa, jos haluaa. Silloin voi kyllä olla hankala löytää seuraa muista kuin jalkafetisteistä.

Kerroimme olevamme uteliaita aiheesta, emme tiedä mitä haemme ja että olemme molemmat heteroita. Sitten aloimme kliksutella muita käyttäjiä. En tiedä, millaisia olin odottanut parinvaihtajien olevan, mutta sivuilla oli koko Suomen kansan kirjo. Useimmat vaikuttivat esittelyjensä puolesta kivoilta ja ihan tavallisilta. Tuli tunne, että sivustolla tapahtuu jonkinlainen evoluutio: ensin ihmetellään, sitten mennään bileisiin, seksiklubille tai sivuston tyyppien tapaamiseen ja aika nopeasti päädytään ryhmäseksin ja monimutkaisempien roolileikkien maailmaan.

Sivu ei ollut mitenkään ahdistava tai kieroutunut, vaikka osa kuvista oli tosi rohkeita (sukupuolielimiä ja ryhmäseksiä lähikuvissa). Lähinnä tunnen hämmästystä: tälläinen maanalainen verkostonsa on täällä meidän joukossa Helsingissä. Ja sillä verkostolla vaikuttaa olevan tosi kivaa! Useampikin käyttäjä lähetti meille tervetuloviestin. Kaikki sanoivat, että sivustolla on mukava meininki.

2 kommenttia artikkeliin ”Maailma näyttää erilaiselta parinvaihtajan silmin

    1. Moi Utelias! Xperience Unitedia (XU). Sitä voi kokeilla ekaksi maksutta, mutta nyt ollaan otettu maksullinen kausi. Mukavia ihmisiä, mutta toistiaseksi maltilliset odotukset sen suhteen, että löytyisi kiinnostavaa seuraa. Kerrotaan sitten täällä, miten etenee..

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s