Kummalla meistä on enemmän vientiä?

”Kumpi teistä löytää enemmän seksiseuraa?”, kysyi ruotsalainen mies minulta Tinderissä. Olin juuri kertonut, että elän avoimessa avioliitossa.

”Me ei nähdä tätä kilpailuna”, vastasin. Ja olin jopa rehellinen. Minä en treffaile muita näyttääkseni miehelle, enkä oikeasti laske deittejämme. Paitsi juuri tänään satuin pohtimaan asiaa. Mutta siitä vähän myöhemmin.

Meillä on sattumalta ollut suunnilleen yhtä monet treffit. Päädymme vieraisiin sänkyihin ehkä kerran kuussa tai vähän harvemmin. Mies on deittaillut enemmän Helsingissä, minä matkoillani.

Emme kontrolloi toistemme treffikumppaneita tai sitä, kuinka usein saa käydä vieraissa. Yhteisten tuttujen kanssa emme mene sänkyyn. Tiedän, jos mies on menossa treffeille ja jotain seuralaisestakin.

Minusta on ollut kiva kertoa miehelle, minkätyyppinen treffikumppani on. Esimerkiksi Tinderistä löytämäni perheellinen kauppamatkustaja on epäromanttisin tapaamani ihminen, mutta ehkä juuri siksi meillä synkkasi hyvin. Tällaisia asioita kerron miehelle. Mies referoi yhtenä iltana chatissa naisille kertomiaan Absolutely fabulous-vitsejä. Arvatenkin naiset olivat ihastuneita. Mitään intiimeitä detaljeja emme ole jakaneet. Minulla ei ole tarvetta puhua seikkailuistani, enkä edes juuri mieti niitä, Muutaman päivän treffien jälkeen ihminen voi pyöri mielessä ja joskus, kun hyväilen itseäni, voin palata ajatuksissani johonkin kymmenen sekunnin klippiin. Muulloin mietin ihan muita asioita, kun deittejäni.

Vielä siitä, miksi pohdin sitä, kummalla meistä käy parempi flaksi.

Kirjaduin toissapäivänä pettämissvustolle. Miehellä on käynyt siellä flaksi ja oletin, että naisena saisin valtavasti huomiota ja voisin valita useiden (kymmenien) viehättävien miesten joukosta. Näin ei ole käynyt. Tai saan kyllä virtuaaliflirttiä ja näissä kahdessa päivässä on tullut kolmetoista viestiäkin. Mutta kukaan kontakteista ei ole vaikuttanut hyvältä seuralaiselta lähellä pääkaupunkiseutua.

Meillä on siis suunnilleen yhtä paljon vientiä, mutta olen ehkä silti hiukan kateellinen miehelle. Koen, että tilastollisesti minulla pitäisi olla enemmän vientiä. Pettämissivustolla kun on vähemmän naisia. Toisaalta mies on kyllä tosi komea ja laittanut sivuille ihan tunnistettavan kuvan itsestään. Sitä minä en ole rohjennut tehdä.

Toistaiseksi kokemus on, että työmatkoilla Tinderistä on löytynyt nopeammin ja helpommin seuraa kun suomalaiselta pettämissivustolta. Olen ehkä aika ronkeli. Pettämissivustolla voi kertoa omasta ulkonäöstään asteikolla todella komea, komea, tavallinen. Olen laittanut kriteeriksi, että miehen pitää olla todella komea. Ensinnäkin tykkään kauniitsa miehistä, toisekseen hyvä itseluottamus on viehättävää.

Onneksi minulla on toisaalta netistä löydetty deitti. Hänet löysin parinvaihtosivustolta, jonne teimme miehen kanssa profiilin. Deitti on kuvissa komea (toivottavasti kuva omia eikä Dressmanin mainoksesta) ja elää myös avoimessa suhteessa. Olemme menossa lähipäivinä lasilliselle katsomaan synkkaako meillä.

Tekstiä muokattu 31.5.2017 kun mies antoi palautetta, etten tekstissä vastaa klikkiotsikon kysymykseen. 

Yksi kommentti artikkeliin ”Kummalla meistä on enemmän vientiä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s