Loin profiilin pettämissivustolle

Pettämissivusto on tehokas: Kesti tunnin profiilin luomisesta siihen, että sain ensimmäisen treffitarjouksen. Tyyppi, joka sen lähetti oli laittanut profiiliin kuvansa (plussaa siitä), hän oli minua pidempi ja verbaalisesti lahjakas. Myös hiukan vatsakas, ja valitettavasti olen niin pinnallinen, että se vaikuttaa tapaamishaluihini.

Tein pettämissivustolle profiilin, kun tajusin, miten hankala on löytää satunnaista seksiseuraa Helsingistä. Olin viikonlopun yksin kaupungissa ja olisin hyvin ehtinyt treffeille. Mutta kotikaupungissa en tohdi etsiä seuraa Tinderissä ja baaripokailu tuntuu aikasyöpöltä sokkoammunnalta.

Mutta onneksi on netti! Nyt testataan löytyisikö pettämissivustolta seuraa. Mies on käyttänyt samaa sivustoa ja löytänyt sitä kautta kolme ihan kivaa deittiä. Kahden kanssa hän on päätynyt sänkyyn asti.

Konsultoin miestä profiilin tekemisessä. Hän kehotti kirjoittamaan jotain itsestään. Naisten profiilien joukossa on kuulemma paljon feikkejä, ja jos profiilissa ei lue mitään, herää epäilys, että kyse on feikkiprofiilista.

Profiilikuvan suhteen muistan lukeneeni, että kannattaa varoa, etteivät korut tai kengät paljasta sinua tutuille. Valitsin lomamatkalla otetun kuvan, jossa päälläni on mekko, jota käytän harvoin. Pettämissivuston tarjoamalla työkalulla blurrasin kasvot profiilikuvasta.

Kirjoitin niukan esittelyn itsestäni. Yllättäen useilla miehillä oli tosi kekseliäitä ja persoonallisia tekstejä, tyyliin: ”Haluan jutella, avautua maailman keljuudesta, heittää rivoa herjaa ja katsoa kumpi punastuu ensin.” ja oivaltavia kuvauksia siitä, mitä hakevat ”Sanavalmis, pitkä ja empaattinen esteetikko vailla läheisyyttä ja halutuksi tuntemista. Jaetaanko salaisuuksia?”.

Moni mies kirjoittaa avioliittonsa olevan intohimoton. Se on minusta vähän luotaantyöntävää, vaikka tietty ymmärrettävää, siksihän sivustolle varmaan useimmiten tullaan.

Koomista on, että kun selailin miesten profiileita, niin törmäsin yhteen, josta mietin hetken, että onpa kivannäköinen. Se olikin miehen profiili!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s