Päätäni särki treffeillä

Nainen vietti illan muutaman kuukauden takaisen heilansa kanssa. Mies oli viestitellyt ymmärtääkseni paljon, ja nainen oli suostunut lopulta uuteen tapaamiseen. Olin saanut käsityksen, että heillä oli ollut mukavaa, mutta nainen ei oikein jaksanut viestien intensiteettiä. Nainen kuitenkin sopi tapaamisen.

Seuraavana aamuna kysyin, oliko ollut mukavaa. Nainen oli vähän vaikeana heti. Olin tästä yllättynyt, mutta kun hän kertoi mistä kiikasti, ymmärsin heti. Myös oma, ulkomainen deittini vieraili Helsingissä taannoin. Aluksi ajatus hänen tapaamisestaan oli ollut kiva, mutta mitä lähemmäs vierailu tuli, sitä epätoivoisempi olin sen suhteen. Deitti on mukava, mutta olin huolissani siitä, ottaako hän juttumme liian vakavasti. Ja se huoli vaikutti omaan mielialaani niin, että olisin halunnut perua koko viikonlopun, enkä ainakaan olisi halunnut sänkyyn hänen kanssaan. En kuitenkaan kehdannut perua viikonloppua: olihan hän varannut lentonsa siten, että jäisi minun vuokseni kaupunkiin.

Puhuimme suhteemme luonteesta heti kun tapasimme. Hän vakuutti ymmärtävänsä missä menemme, ja että suhteeseen eivät liity tunteet, vaan kyseessä on friends with benefits -järjestely. Se ei kuitenkaan enää vienyt huoltani pois, tai muuttanut fiiliksiäni tapaamisesta. Lopputulos oli, että viikonlopun aikana mm. vetosin väsymykseen välttääkseni harrastamasta seksiä. En ole eläessäni tehnyt niin.

Jännä juttu on, että pidän ulkomaisesta naisesta: hän on hauska, älykäs ja kiinnostunut monista samoista asioista kuin minäkin. Hänen kanssaan on mukava viettää iltaa. Mutta seksi on erilaista kuin muu kanssakäyminen: jotta seksiä haluaa ja se olisi mukavaa, pitää siitä olla innostunut. Lisäksi, vaikka sivusuhteet ovat täysin vapaaehtoisia, on todella vaikea sanoa toiselle, että anteeksi, mutta jätetään tapaaminen sittenkin väliin.

Näin ulkomaisen deitin vielä kerran tuon viikonlopun jälkeen, hänen kotikaupungissaan. Hän vei minut todella kivaan ravintolaan, ja meillä oli hauska ilta. Tiesin kuitenkin koko ajan, että ilta oli minusta miellyttävä, koska sinä iltana emme tulisi päätymään sänkyyn, tai edes lähelle sitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s