Tämä kiinnostaa naisen muissa kumppaneissa

Kerromme naisen kanssa toisillemme muista kumppaneista, tämä poistaa mahdollista mustasukkaisuutta paljon. Ei tarvitse arvailla, onko toisella joku, kun sen tietää. Fakta on luuloa helpompi asia käsitellä.

En ole mustasukkaisuudelle täysin immuuni. Sellaisiakin tunteita minulla on ollut. Mielestäni mustasukkaisuus on huono termi. Mustasukkaisuus on useampia negatiivisia tunteita, ja sen käsittelyä auttaa, kun tunnistaa erilliset tunteet. Tästä kirjoitin jo aiemminkin.

Olemme myös naisen kanssa kertoneet toisillemme kenen kanssa olemme menossa sänkyyn tai olleet sängyssä. Nainen on lähettänyt minulle joskus jopa linkin miehen Facebook-profiiliin. Näin hän on tuntenut olonsa turvallisemmaksi, kun joku tietää missä hän on ja kenen kanssa. On tätä tietysti miehet toisaalta ihmetelleetkin.

Kun olen saanut miesten tietoja naiselta, olen ollut sen verran utelias, että olen käynyt katsomassa miltä he näyttävät. En ole pystynyt vastustamaan kiusausta kommentoida jotain näppärää, ehkä enimmäkseen näsäviisasta, miesten ulkonäöstä naiselle. Näin, vaikka olenkin sitä mieltä, ettei toisen valintoihin kannattaisi puuttua, eikä ainakaan kritisoida. Sen jälkeen en kuitenkaan ole linkkejä kliksutellut.

Olen ollut utelias kuulemaan naiselta, oliko kivaa, mutta yksityiskohdat eivät kuulu minulle. En tiedä, miten suhtautuisin, jos nainen kertoisi minulle yksityiskohtia todella hekumallisesta kohtaamisesta. Siksi ajattelen, että on parempi toimia näin.

Vaikka olen nähnyt miesten kuvia, ja voisin heitä stalkata, en ole niin tehnyt, eikä se minua kiinnosta. Yritin usuttaa naista katsomaan, miltä taannoin ulkomailla tapaamani nainen näyttää, mutta hän ei viitsinyt nähdä vaivaa, vaan totesi minulle: ”toinen nainen ei kiinnosta minua, sinä kiinnostat.” Olen täysin samaa mieltä naisen muista miehistä.

Yksi kommentti artikkeliin ”Tämä kiinnostaa naisen muissa kumppaneissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s