Voiko avioseksi olla holtitonta panemista?

“Äidin tissit!”, lapsi hihkaisi riemastuneena. Hän istui miehen sylissä ja pläräsi läpi puhelimellani otettuja valokuvia. Joukkoon oli jäänyt yksi alastonkuva, jonka olin jollekin tapaamalleni miehelle treffien jälkeen lähettänyt. Luulin tuhonneeni kaikki aikuiskuvat puhelimestani. En halunnut tilannetta, jossa työpalaverissa puhelimella leikkivä lapsi kysyy yhtäkkiä, “miksi täällä on pippelin kuva?” Tämä yksi kuva rinnoistani oli puhelimeen unohtunut.

Miestä kuvani nauratti. “Olisit sinä minullekin voinut sen lähettää”, hän kommentoi. Totta, en ole koskaan lähettänyt hänelle alastonkuvia. Ei hän kyllä ole niitä itsekään lähettänyt, tai pyytänyt, kuten osa yhdenillanmiehistäni. Ja miksi mies pyytäisikään, siellähän minä nakuna hillun joka ilta ja aamu kylpyhuoneessa. Hänen tuskin ehtii tulla ikävä rintojani. Tuttu asia harvoin kiihottaa.

Olen viime aikoina miettinyt muutenkin tuttuuden kiihottavuutta. Onko avioliiton mahdollista olla intohimoinen?

Huima Esther Perel (hänestä lisää tässä postauksessa)  muistuttaa, että ihmistä vetää kaksi ristiriitaista voimaa: turvallisuudentarve ja viehtymys uuteen. Tämän vuoksi intohimoinen avioliitto on hänestä aika hankala yhtälö.

David Scharch on sanonut, että ”harderst person to fuck is your spouse”. Hän tarkoittaa, että puolison kanssa holtiton paneminen on hankalaa. Avioliittoon liittyy henkisiä sitoumuksia, kunnioitusta (toivottavasti), historiaa ja tieto siitä, että seuraavanakin päivänä kohdataan aamiaismurojen yli. Minulle on siksi helpompi panna vieraitten miesten kanssa. Heidän tunteensa tai edes mielihyvänsä ei oikestaan kiinnosta minua. Olen sängyssä täysin itsekäs. En stressaa siitä, laukeanko itse. Vieraan ihmisen kanssa se on joka tapauksessa tuuripeliä. Tällainen tunteeton seksi on helpommin holtitonta panemista. Olisi mahtavaa, jos sellaista voisi olla kotona, koska mies on tosi ihana, sängyssäkin.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s