Luonnollista seksiä

Kuten olemme molemmat kirjoittaneet, viime ajat ovat olleet vilkkaita seikkailurintamalla. Minä olin matkalla, jossa tapasin ihanan Tinder-deitin ja vietimme yön yhdessä. Hän on tulossa keväällä Helsinkiin työmatkalle ja olemme jo sopineet viettävämme viikonlopun yhdessä. Ajatus hänen tapaamisestaan uudelleen ilahduttaa. Toisaalta osa ensimmäisen tapaamisen viehätystä oli ilahtuminen siitä, että varsin satunnaisen Tinder-deitin kanssa asiat synkkasivat niin hyvin. Tapaamiseen ei oikeastaan ollut mitään odotuksia. Seuraavalla kerralla on, ja on jännittävää nähdä miten se vaikuttaa.

Oltuani pari päivää kotona matkan jälkeen, viestittelin aikanaan pettämissivustolla tapaamani naisen kanssa. Olemme nähneet satunnaisesti kahvilla, sängyssä olemme olleet kerran. Nyt olimme molemmat yksin, ja asumme lähekkäin, joten 15 minuuttia ensimmäisen viestin jälkeen olin hänen luonaan. Vielä viisi minuuttia ja olimme alasti sängyssä. Harrastimme hyvää seksiä ja kun olimme molemmat tyytyväisiä, juttelimme hetken ja lähdin kotiin. 1,5 tuntia viestittelyn jälkeen olin kotona suihkussa.

Puhua naisen kanssa puhelimessa, kun deitti tulee suihkusta alastomana tai lähteä pikapanolle naapurustoon, kun kotonakaan ei ole ketään, näitä tapahtumia yhdistää mielessäni moni asia. Ne ovat vähän epäkorrekteja, mutta juuri siksi myös kutkuttavia, kiihottavia ja vapauttavia. On voimauttavaa huomata, että näin voi tehdä, tämä ei vahingoita ketään, vaan antaa iloa ja nautintoa.

Vaikka olen aina pitänyt itseäni liberaalina ja tasa-arvoisena, ovat ajatukseni seksistä vapautuneet avoimen suhteen myötä. Nyt näen seksin hyvin luonnollisena, hyvänä ja kivana asiana mitä aikuiset haluavat ja mistä voi nauttia monimutkaistamatta asioita. Seksi voi olla tunteetontakin, ja silti hyvin nautinnollista. En myöskään ajattele, että minun pitäisi esittää mitä ihmeellisimpiä soidintansseja, jotta saan puolittain huijattua naisen kanssani sänkyyn, vaan että seksi on asia, jota kumppaninikin haluavat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s