Romanttista viestittelyä

”Saat minut tuntemaan oloni prinsessaksi”, kirjoitti vieras nainen miehelle. Viesti koski deitin parin kuukauden päähän sijoittuvaa vierailua Suomessa. Mies oli luvannut varata heille hotellin.

Viesti huvitti ja herätti ajatuksia. Huvitus liittyi viestin flirttailevuuteen. Omilla Tinder-treffeilläkin osa hauskuudesta on juuri viestittely. Itse hymyilin puolipäivää viestille, joka saapui sen jälkeen, kun jätin viime seikkailun taakseni ja sen kertainen deittini oli palannut tyttöystävänsä kainaloon:

”Thinking of you.
Thinking of you.
Thinking of you.
Thinking of you.
Thinking of you.”

Puhumme miehen kanssa kivasti toisillemme ja viljellemme jopa sydämiä viesteissä, mutta tuntuu kyllä melko kaukaiselta tehostaa viestiä toistolla tai viitata prinsessoihin, kun on oltu yhdessä melkein kymmenen vuotta. Minulle  sopii aivan hyvin, että mies saa romanttisia viestejä toiselta. Se voisi ärsyttää, jos tiiviistä viestittelystä ei kerrottaisi minulle. Tällä hetkellä lähinnä kiinnostaa, kuinka pitkään mies ulkomaalaisen deittinsä kanssa jaksaa viestitellä tapaamisten välissä. Oma kiinnostukseni lopahtaa yleensä parissa päivässä. Kenenkään kanssa en ole alkanut Facebook-kaveriksi tai Instagram-seuraajaksi.

Prinsessaviesti herätti myös ajatuksia meidän parisuhteestamme. Treffeillä on ollut kiinnostavaa nähdä itsensä vieraiden silmin. On jännittävää yrittää tehdä vaikutus uuteen ihmiseen. On hauskaa seuraavana aamuna kuulla, mitä deitti ajatteli illastamme ja minusta.

Samalla tässä näkee puolison uusin silmin hänen deittiensä kautta. Olen yhteisten vuosien aikana niin hemmoteltu sillä, että mies buukkaa ihanan hotellin, varaa teatteriliput ja ravintolapöydät, ostaa merkkipäivinä vaatteita ja koruja, tuo pyytämättä kaupasta lempiruokiani ja avaa ovet, etten suoraan sanoen kiinnitä asiaan huomiota. Deittien kautta huomaan, että nämä nk. saavutetut edut on oikeasti miehessä aika ihastuttavia piirteitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s