Miksi haluan avoimen suhteen?

Uteliaisuudesta. Maailmassa on valtavasti kiinnostavia ihmisiä. Haluan tavata monia heistä ja testata, millaista seksi heidän kanssaan olisi.

Seksin vuoksi. Tuntemattomuus on minusta kiihottavaa. Omasta seksuaalisuudesta oppii uutta, kun on sängyssä erilaisten ihmisten kanssa. Elämä on liian lyhyt seksittömyyteen.

Parisuhteen vuoksi. Parisuhteemme voi paljon paremmin, kun meillä on mahdollisuus muihin tapaamisiin. Minulle tärkeintä on mahdollisuus siihen, ei välttämättä se, että jatkuvasti pyörisin vieraissa sängyissä.

Koska voin. Elämästään voi tehdä pitkälti sellaisen kuin haluaa. Avoin suhde ei vahingoita tai loukkaa ketään, mutta tekee elämästä tällä hetkellä huomattavasti hauskempaa.

2 kommenttia artikkeliin ”Miksi haluan avoimen suhteen?

  1. Onpa ihana blogi! Itsekin kannatan avointa suhdetta, jos parisuhde on kunnossa niin se kestää sen! Ja tuo mukanaan paljon hyviä kokemuksia, rehellistä kommunikaatiota puolison kanssa, ja uutta ulottuvuutta parisuhteeseen. Miksi olla vain yhen kanssa…seksistä voi nauttia myös muiden kanssa kunhan noudattaa yhteisiä sääntöjä. Ei sekstailu muiden kanssa ole puolisolta pois. Itse tunnen niin että se on kroppani ja seksuaaliviettini joka haluaa myös muita mieheni lisäksi, mutta mieheni on ainut jolle olen antanut sydämeni ja rakkauteni, muut voivat saada vain osan haluistani ja kehostani. Hienoa että kerrotte oman näkemyksenne tästä:)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s