Varattu nainen Tinderissä

Asensin Tinderin. Hyvät hyssykät, miten koukuttavaa se on! Siitä puolesta ei mies ollut maininnut mitään, vaikka onkin muuten kertonut avoimesti kun on käyttänyt sitä. (Kuten yhtenä päivänä, kun töissä oli kuulemma mennyt niin tyhjäkäynnillä, että oli ollut pakko vähän svaippailla.)

En tehnyt profiilia Helsinkiin, vaan ulkomaille sellaiseen kaupunkiin, jossa käyn työjutuissa säännöllisesti. En halua deittailla Helsingissä, enkä aiheuttaa tutuille hämmennystä, jos he törmäävät profiiliini.

Tinderhän pyörii 99% kuvien ympärillä. Kuvat sinne valikoitiin Facebook-profiiliin ladatuista. Mies oli hyvin kiinnostunut projektista  ja eläytyi kuvien valintaan. Otin joitain, joissa en näytä erityisen urpolta ja joissa lapsi ei ole mukana.

Kirjoitin myös esittelytekstin. Kerroin, että etsin tilapäistä seuraa, päivämäärät, jolloin olen seuraavan kerran kaupungissa, että tykkään käydä treffeillä taidenäyttelyissä ja museoissa (ajattelin tämän karkoittavan lukutaidottomat örkit) ja, että jos treffit sujuu hyvin, niitä voi jatkaa hotellihuoneessani. Loppuun lisäsin, että en jää tekstailemaan perään. (Vanha heilani, jota tapasin Helsingissä kaksi kuukautta sitten, on lähettänyt aika monta haikeaa viestiä perään. Minulla on morkkis, etten saa vastattua, mutta kun ei ole mitään vastattavaa. En kaipaa kirjeystäviä. Siksi ajattelin Tinderissä ennaltaehkäistä riskin.)

Hassu yksityiskohta on, että esiinnyn Tinderissä tahattomasti viisi vuotta oikeaa ikääni vanhempana. Olen nimittäin laittanut Facebookiin väärän synttärin. (Se onkin kätevä tietoturvatoimi, koska muutenhan Mark Zuckerberg voisi vakoilla jotain elämästäni, eikun…)

Sitten aloin tsekkailla miestarjontaa. Sovellus on armoton. Selkäydinreaktiolla sitä pyyhkii oikealle ja vasemmalle: Häämöttääkö kuvan taustalla baarikaappi? NOPE. Puvun takki YES! Kauniit silmät YES Laskuvarjohyppääjä NOPE. Mutta ehkä joka neljäs-viides mies on kuitenkin YES.

Aika harva mies on kirjoittanut itsestään esittelyä. Niinpä heistä selviää vain ikä, työpaikka ja ulkonäkö. Ja mahdollstahan on, ettei mikään niistä ole oikea.

Sain  välittömästi noin tusinan osumaa. Puolet miehistä lähetti heti perään viestinkin: How are you doing? oli mielikuvituksellisin aloitus. Yksi kirjoitti vähän pidemmin siitä, että haluan ilmeisesti olla diskreetti ja että se sopii hänelle. Vastasin, koska mies näytti kivalta. Kun mietin tarkemmin, hän muistutti kuvassa vähän yhtä tosi mukavaa kolleegaani ja ajattelin ehkä siksi hänestä heti hyvää.

2 kommenttia artikkeliin ”Varattu nainen Tinderissä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s