Vieraassa vuoteessa

Olin ollut lähes koko viikon hieman melankolinen. Sopivasti viikko huipentui melankolista kitararockia soittavan nuoruuden suosikkiyhtyeen viimeiseen keikkaan. Kun soimaan alkoi kappale omasta nuoruudesta, katsoin kyyneleet silmissäni vanhentunutta laulajaa. Kaksi vuosikymmentä sitten  hän oli tyylikkäintä ja komeinta mitä mies voi olla. Komea hän oli edelleen, vaikka vuodet näkyivät, mutta niinhän ne näkyvät minullakin.

Jonotin ystäväni kanssa keikkapaikalta pois, kun huomasin takanamme kauniin, pitkän naisen punaisessa takissa. Juttelimme kaverin kanssa, mutta katsoin hänen ohitseen ja vaihdoin pitkiä katseita punatakkisen naisen kanssa. Nainen lähti ystävänsä kansaa toiseen suuntaan ja katsoi vielä kerran taakseen ja hymyilimme toisllemme, se oli viimeinen näkyni hänestä. Ystäväni lähti autolla kotiinsa, minä lähdin kohti teknoklubia, ajatellen, että enää tuskin näen komeaa laulajaa tai kaunista naista punaisessa takissaan. Hymyilin ajatukselle, heistä jäi kauniit muistot, vaikken kumpaakaan todennäköisesti kadulla tunnistaisi.

Olen pitkään haaveillut että iskisin kyseiseltä klubilta naisen ja lähtisin hänen luokseen jatkoille. Mahdollisuuksia olisi ehkä ollut ennenkin, mutten ollut fantasiaa toteuttanut, olinhan naimisissa oleva mies. Nyt avoimen suhteen myötä kävelin klubille sillä mielellä, että voisin toteuttaa fantasiani. Harvinaista kyllä, klubilla ei ollut edes tuttuja. He olisivat voineet ihmetellä toimintaani.

Klubilla oli hyvää musiikkia ja melankolia haihtui. Tanssin ja katselin ihmisiä. Eräs nainen sanoi minulle, että hänen ystävällään on syntymäpäivät, ja minun pitäisi onnitella sankaria. Naisillakin on siis wingwomaninsa. Syntymäpäiväsankari oli varsin viehättävä ja nopeasti menimme juttelemaan baarin puolelle. Totesin, että fantasian toteuttaminen etenee hyvin. Olin luvannut avoimesta suhteesta sopiessamme, että satunnaisenkin kumppanin pitää tietää minun olevan varattu, mutta muuten seikkailut ovat sallittuja.

Kertoessani asiasta jännitin sankarittaren reaktiota, en ollut varma saisinko litsarin vai suudelman. En saanut kumpaakaan, mutta asia ei näyttänyt haittaavan. Päätimme pian lähteä hänen asunnolleen. Puhuimme hieman lisää avoimesta suhteesta, johon hän totesi: ”te olette hulluja, en voisi elää noin”. No, hänellä on oikeus omaan mielipiteeseensä. Harrastimme seksiä, ja meillä oli kivaa. Aamun lähestyessä lähdin kotiin ja menin omaan vuoteeseen naisen viereen nukkumaan.

Seuraavana päivänä oloni oli hämmentynyt: olin tapahtuneesta innoissani, mutten tiennyt mitä siitä seuraa. Kerroin naiselle öisestä retkestäni, ja juttelimme asiasta. Hän kertoi, että omien seikkailujensa jälkeen hänen olonsa on ollut samankaltainen. Se helpotti. Olin ajatellut, että olo olisi minulle luonteenomaista: olisin herkkä ihastumaan ja se hankaloittaisi seikkailuitani.

Tänään, reilu vuorokausi myöhemmin, lähetin syntymäpäiväsankarille viestin. Se tuntui oikealta, koska vierailuni hänen luonaan pyöri mielessäni, ja olin utelias näkemään vastaisiko hän minulle. Vitsailin viestissä vanhenemisesta ja juhlien jälkeisestä päivästä, sekä kerroin että minulla oli ollut kivaa. Ilahduin, kun hän vastasi melko nopeasti ja kertoi, että hänelläkin oli ollut kivaa. Hän myös vihjasi, että haluaisi tavata toistekin.

Vaikka ilahduin vastauksesta, en tiedä mitä teen. Uusi tapaaminen kiinnostaisi, koska siihenkin varmasti sisältyisi seksiä, toisaalta oloni on hieman hämmentynyt tästä viikonlopusta.

2 kommenttia artikkeliin ”Vieraassa vuoteessa

  1. Päivitysilmoitus: Suhteellisen avointa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s