Tältä tuntuu, kun miehellä on yhden illan juttu

Huomasin miehen yöllä klo 2.39 lähettämän tekstiviestin vasta aamulla, kun hän oli jo kotona. ”Menen vielä jatkoille, joten ei huolta vaikka menee myöhään. Suukkoja!”

”Jatkot” olivat kahdestaan kolmikymppisen naisen sängyssä. Vaikutti olleen kivaa.

Juttelimme miehen kanssa aika paljon tapahtuneesta: Siitä, miten juuri tämä nainen oli valikoitunut seuraksi (nainen oli kuulemma tehnyt aloitteen), että mies oli kertonut avoimesta suhteestamme, ja että kondomeita ei ollut mukana, mutta ne haettiin kaupasta matkalla naisen luo…

Mies oli seuraavana päivänä hämillään. Hän sanoi tapahtuneen pyörivän päässä ja mietti pitäisikö naiselle tekstata jotain.

Omissa viimeaikaisissa yhden illan jutuissani kaava on ollut samanlainen: noin kaksi vuorokautta seksin jälkeen olo on pöllämystynyt. Tapahtunutta haluaisi fiilistellä jonkun kanssa, mutta kun kyseessä on ollut nk. pettäminen, niin kaverille soittaminen tuntuu vähän hassulta. ”Hei et arvaa, panin viime yönä sellaisen vieraan miehen kanssa ja kävi tosi jännä juttu… Ja hei, nyt kun sain sut kiinni, niin tuletteko meille pariskuntaillalliselle ensi kuussa?” Olen ratkaissut asian lähettelemällä muutamia viestejä miesten kanssa. Seksin jälkeinen viestittely on vähän kuin esileikin vastinpari. Tunteetonkin seksi on  kuitenkin intiimiä ja viestittely on sen jälkipuinti. Parissa päivässä olo normalisoituu ja muisto hiipuu arkijuttujen taakse. Viestittely jää.

Olen iloinen miehen puolesta. Salilla käydessäni huomasin katsovani nuorempia naisia ja miettiväni, onkohan se ollut tuo, jonka luona mieheni viime yönä oli. Se ei tunnu pahalta, vaan lähinnä kutkuttavalta.

Miehen muualla saama seksi ei ole minulta pois (jaksoi hän antaa minullekin oman osani tänä viikonloppuna, ja se oli ihanaa). Meilläkin on selvästi enemmän seksiä avoimen suhteen myötä (no ok, lähtötaso olikin kyllä aika matala). Kun mies kertoo olleensa toisen naisen kanssa, tulen itsekin muistutetuksi hänen haluttavuudestaan. Olemme olleet pitkään yhdessä, ja kun toisen näkee joka päivä alasti, niin seksi on välillä aika kaukana mielikuvista.

Koko jutussa minusta tuntuu hankalalta vain se, että nainen arveli meidän olevan yhdessä vain lasten takia. Tuntuu kurjalta, että joku, vaikkakin ihan vieras, ajattelee meidän elävän perhehelvetissä, jossa kitkutamme vain vanhemmuuden velvoittamana. Avoimessa suhteessamme ei ole kyse siitä. Pikemminkin kyse on siitä, että jos kerran voi saada ihanan perhe-elämän ja vaihtelevaa seksiä myös muiden kanssa, niin miksi ihmeessä ei ota molempia.

Yksi kommentti artikkeliin ”Tältä tuntuu, kun miehellä on yhden illan juttu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s