Pettämissivustolla

Nainen ehdotti että hankkisin itselleni sivusuhteen. Ajatus oli kiinnostava, hieman kiihottavakin. Olin sitä joskus miettinytkin, olihan minulla Tinder-treffikokeilunikin. Ryhdyin heti toimiin ja tein ilmoituksen ns. pettämissivustolle. Olisi helpointa, jos mahdollinen treffikumppani on varsin samassa tilanteessa, ja etsimässä samanlaista suhdetta eli pääasiassa seksiseuraa.

Keksin lyhyen esittelytekstin, kliksuttelin omat tietoni kohdalleen ja selailin hetken sivua ennen työpäivän alkua. Olin sivustosta positiivisesti yllättynyt. Sivustolla näytti olevan naisia, ja enimmäkseen he vaikuttivat aidoilta. Muistin lukeneeni Ashley Madison -tietovuodon aikoihin, että sivustolla oli hyvin vähän oikeita naiskäyttäjiä, mutta sitäkin enemmän feikkitunnuksia.

Myöhemmin palasin sivustolle ja löysin pari kiinnostavaa profiilia. Lähetin viestin naiselle, joka vaikutti olevan hyvin samanlaisessa tilanteessa kuin minä. Viestittelimme siitä mitä olemme hakemassa ja vaihdoimme kuvia. Koska tunnuimme olevan varsin samanlaisin ajatuksin liikkeellä ja ulkonäkömmekin miellyttivät toisiamme, sovimme lounastapaamisen.

Lounaasta tuli melko pitkä, ja meillä oli mukavaa, joten sen lopuksi vaihdoimme puhelinnumeroita. Totesimme, että molempia kiinnostaisi tavata uudelleen. Vielä emme ole sopineet mitään, mutta on kuitenkin jännittävää mitä tästä tulee.

2 kommenttia artikkeliin ”Pettämissivustolla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s