Ei järvi soutamalla kulu

En ole koskaan tuntenut mustasukkaisuutta. Kaikissa suhteessani olen ajatellut, että poikaystäväni voi tehdä, mitä haluaa.

Ensimmäinen lukioaikainen poikaystäväni vietti paljon aikaa, myös öitä, tyttöpuolisten kavereidensa kanssa. Osaa heistä en edes tuntenut. Tein suhteessa varmasti kaikki muut epäkypsän teinin virheet, mutta mustasukkaisuusriitoja meillä ei ollut.

Toisessa suhteessani avomieheni oli matkatöissä. Hänellä olisi ollut vuosittain kymmenittäin mahdollisuuksia käydä vieraissa. En usko, että hän koskaan kävi.

Minusta jokainen poikaystäväni, ja nykyinen mieheni, on ollut todella ihana. Tottakai muutkin naiset pitävät heitä puoleensavetävinä. Tottakai jokainen mies pitää useampia naisia, kuin vain virallista tyttöystäväänsä, viehättävänä ja/tai haluttavana.

Minä en omista miestäni. En tajua miksi se, että hän käy treffeillä tai sängyssä jonkun toisen luona, olisi minulta pois. ”Ei järvi soutamalla kulu” on tosi sanonta.

Olisi ihan kauheaa, jos mieheni rakastuisi johonkin toiseen ja jättäisi minut. Niinhän voi aivan yhtä todennäköisesti tapahtua, oli suhde avoin tai ei.

Joskus minulle on esitetty teoria, että vain torjun mustasukkaisuuden. Että tunne on minulle niin kivulias tms., etten kykene myöntämään sitä edes itselleni. Voihan niin olla. Joka tapauksessa elämä ilman mustasukkaisuutta on todella helppoa.

Siksi olen myönteinen miehen seuranhakuilmoitukseenkin. Ihan kauhean utelias kyllä olen. Haluaisin kuollakseni tietää, kuka nainen on. Mies ei kerro. Tajuan sen hyvin, mutta ei se tiedonhaluani sammuta.

PS. Siitä on nyt noin puolitoista kuukautta, kun parisuhdekriisimme kulminoitui. En olisi ikinä uskonut, että ihmissuhde voi näin nopeasti ja kivuttomasti, muuttua näin dramaattisesti.  Meillä on nyt aivan mahtavaa yhdessä. Haluan koko ajan halailla miestä ja kyhnätä hänen sylissään. Aiemmin en tehnyt sitä oikeastaan koskaan. Pelkäsin, että mies tulkitsee sen aloitteeksi seksiin. Nyt sekään ei kauhistuta, koska voimme keskustella siitä,  johtaako halailu seksiin vai ei.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s